Top cel mai bun software gratuit de email marketing pentru 2022

Software de email marketing

Introducere – Software de email marketing

Dacă sunteți specialist în marketing, înțelegeți importanța unui software bun de marketing prin e-mail.  Software de email marketing

Capacitatea de a colecta pur și simplu și de a trimite mesaje consumatorilor noi și care revin vă permite să automatizați procedurile consumatoare de timp și să creșteți veniturile pentru magazinul dvs.

Este, de asemenea, o abordare grozavă de a stabili așteptări pentru relația ta viitoare și de a face o primă impresie puternică.

Un program solid de marketing poate asigura că e-mailurile dvs. sunt foarte bine direcționate și că sunt automatizate pe baza declanșatorilor comportamentali. 

Acest lucru vă asigură că mesajele dvs. sunt relevante și joacă un rol important în ghidarea clienților de-a lungul călătoriilor lor.

Dar aveți un buget restrâns și vă întrebați dacă acest program v-ar epuiza economiile. Nu dacă utilizați o platformă gratuită de marketing prin e-mail.

Top Opțiuni excelente de software pentru e-mail marketing care vă vor ajuta să vă extindeți lista

1. Mailchimp |  Software de email marketing

Mailchimp, unul dintre cele mai populare programe de marketing prin e-mail datorită brandingului său prietenos, este un loc excelent pentru a începe programul de marketing prin e-mail dacă intenționați să-l extindeți rapid. 

În planul său gratuit, software-ul oferă un generator de pagini de destinație, mapare a călătoriei clienților, automatizare de marketing, segmentare a listelor, redirecționare a reclamelor și chiar testare A/B.

Mailchimp este o soluție atractivă atât pentru începătorii, cât și pentru cei experimentați în marketing prin e-mail, datorită unui editor accesibil care oferă sugestii utile și cele mai bune practici de-a lungul rutei.  Software de email marketing

Când creați o linie de subiect, de exemplu, o bară laterală vă amintește de lungimea recomandată a caracterelor, utilizarea emoji-urilor în rândurile de subiect și alte detalii.

Când sunteți gata să depășiți ceea ce vă oferă planul gratuit, Mailchimp oferă trei niveluri diferite de abonament. 

Mai mult, Mailchimp poate gestiona programe de e-mail de orice dimensiune: dacă vă puteți permite să-l lăsați să se extindă alături de dvs., nu va trebui să treceți la un alt instrument.

2. ManyChat  |  Software de email marketing

ManyChat vă permite să construiți liste de e-mail, campanii de nutrire relevante și să livrați mesaje anumitor consumatori prin e-mail, SMS și Messenger, toate într-un singur loc.

Este o platformă simplă cu un instrument de glisare și plasare pentru dezvoltarea șabloanelor și secvențelor conforme cu GDPR.

Este simplu să clasificați potențialii și clienții, să mențineți contactele și să obțineți clienți potențiali, permițându-vă să vindeți mai mult în timp ce petreceți mai puțin timp.

ManyChat este o alternativă rentabilă, deoarece vă puteți mări sau reduce numărul de membru în funcție de cerințele companiei dvs. 

În plus, cu capabilitățile SMS și Messenger, puteți realiza rapid și eficient campanii pe toate canalele. Software de email marketing 

HubSpot are tot ce ai nevoie într-un singur loc. Funcțiile de marketing prin e -mail sunt cuprinzătoare și oferă multe gratuit, inclusiv până la 2.000 de e-mailuri în fiecare lună, peste 100 de liste și rapoarte. 

Când sunteți gata, puteți adăuga capabilități HubSpot pentru CRM, automatizare completă de marketing, asistență pentru clienți, vânzări și multe altele.

Imediat ce terminați înregistrarea, instrumentul de e-mail vă lansează în editor, permițându-vă să începeți rapid. Ghidul utilizatorului, care detaliază tot ce trebuie să știți pentru a construi campanii frumoase și eficiente în HubSpot, este următoarea oprire pentru persoanele care încep în HubSpot sau marketing prin e-mail în general.

Cele 105 liste ale tale conțin 100 de liste statice și 5 liste „active”, care oferă opțiuni ușoare pentru segmentarea celor care se deschid, dar nu fac clic.

3. Sendinblue 

Cu cât vă folosiți mai mult platforma de marketing prin e-mail, cu atât veți avea nevoie de mai multă automatizare. 

Este dificil să găsești un software de automatizare a marketingului cu adevărat gratuit, totuși Sendinblue oferă o gamă de fluxuri de automatizare tip șablon în funcție de obiectivele tale. 

Vă puteți adapta fluxul de lucru pentru a maximiza implicarea, traficul, veniturile sau relațiile.

Chiar și cu acest nivel de automatizare extinsă, puteți trece de la configurarea contului la editarea e-mailului în câteva secunde.

Odată ajuns acolo, puteți crea e-mailuri folosind un editor drag-and-drop și zeci de șabloane prestabilite. Software de email marketing

Apoi, fie trimiteți-le ca buletine informative prin e-mail, fie programați-le folosind fluxurile de lucru automate ale Sendinblue.

Nu puteți trimite la fel de multe e-mailuri ca alte soluții gratuite de email marketing, dar puteți gestiona mai multe contacte și le puteți segmenta în liste vizate.

Sendinblue vă permite, de asemenea, să cumpărați credite preplătite pentru a trimite mai multe e-mailuri decât limita zilnică.

Capacitățile Sendinblue pot fi extinse combinându-l cu Zapier pentru a crea automat noi abonați Sendinblue din contacte Google noi, trimiteri Typeform și alte surse.

4. Omnisend 

Omnisend este un instrument puternic de marketing pentru comerțul electronic care centralizează toate platformele dvs. de comunicare. 

Planul său gratuit include doar e-mail, dar este mai mult decât adecvat pentru a sprijini activitățile de marketing prin e-mail ale organizațiilor mici și mijlocii.

Vă permite să automatizați distribuția de e-mail folosind declanșatoare comportamentale și pur și simplu să vă cronometrați e-mailurile în funcție de confortul consumatorilor dvs.

Puteți utiliza analiza aprofundată a audienței pentru a trimite campanii de marketing prin e-mail mai relevante. 

Creați buletine informative atrăgătoare utilizând funcții care economisesc timp, cum ar fi Product Picker, care vă permite să selectați toate produsele pe care doriți să le includeți în e-mailul dvs. 

De asemenea, puteți include carduri răzuibile, cupoane de reducere și cutii cadou pentru a îmbunătăți eficacitatea e-mailurilor dvs.

5. Sender  

Una dintre cele mai bune platforme gratuite de marketing prin e-mail disponibile este Sender, care are caracteristici de livrare. 

Vă permite să creați buletine informative frumoase fără nicio experiență HTML. 

Pur și simplu selectați un design și personalizați-l cu elemente precum fotografii, videoclipuri și text. Pentru a face un efect și mai mare, vă puteți personaliza buletinele informative pentru fiecare destinatar.

Unul dintre principalele motive pentru care Sender se află pe lista noastră este funcționalitatea sa robustă de analiză.  Software de email marketing

Vă permite să vedeți cine v-a deschis e-mailurile și a dat clic pe linkuri, precum și când au fost deschise. 

Vă ajută chiar să creați profiluri de cumpărător precise pe baza activităților abonaților, permițându-vă să vă îmbunătățiți strategia actuală de e-mail și să generați oferte atractive.

6. Campanii Zoho  | Software gratuit de e-mail marketing

Zoho Campaigns este o platformă de marketing prin e-mail oferită de suita de birou online SaaS Zoho. 

Vă permite să construiți un program de marketing prin e-mail, să trimiteți e-mailuri personalizate și să urmăriți rezultatele. Oferă un plan Forever Free cu 12.000 de e-mailuri și 2.000 de abonați.

Un generator de e-mail-glisare și plasare, testare A/B, teme pre-proiectate și posibilități de personalizare sunt, de asemenea, disponibile gratuit. 

Acest lucru vă permite să creați e-mailuri consecvente mărcii fără să vă transpirați (sau banca). 

Puteți, de asemenea, să vă testați e-mailurile pentru a îmbunătăți eficiența și pentru a crea mesaje personalizate pe baza acțiunilor și caracteristicilor publicului dvs.

7. Benchmark | Software gratuit de e-mail marketing

Benchmark Email este o alegere excelentă pentru o soluție de marketing prin e-mail pentru a crea e-mailuri receptive care arată uimitor pe orice ecran. 

Dacă trebuie să includeți fotografii în e-mail, o puteți face chiar pe platformă. 

Pentru a transmite eficient mesajul dvs., puteți utiliza editorul de e-mail pentru a adăuga efecte, autocolante și text.

Puteți selecta dintr-o multitudine de modele pre-proiectate bazate pe industrie, tip și ocazie. 

Pentru cei cu cunoștințe HTML mai bune, puteți chiar să utilizați editorul de cod pentru a crea e-mailuri de la zero. 

Funcția de vizualizare dublă vă permite să vedeți designul e-mailului în timp ce îl modificați, ceea ce simplifică foarte mult procesul de creare a e-mailului.

8. SendPulse | Software gratuit de marketing prin e-mail

SendPulse se autoproclamă ca un instrument de marketing multicanal, deși marketingul prin e-mail este cea mai populară caracteristică a sa.

 Include o multitudine de șabloane de e-mail proiectate profesional pe care le puteți modifica rapid cu un editor drag-and-drop. 

Puteți configura apoi aceste e-mailuri personalizate pentru a fi trimise automat la momentul potrivit, în funcție de comportamentul utilizatorului, declanșatoarele de evenimente și alte variabile.

Funcția de evaluare a abonaților din SendPulse este o abordare uimitoare pentru a-ți găsi cei mai valoroși abonați. 

Vă permite să priviți ratele de deschidere și clic, precum și ratele de citire și necitite ale fiecărui abonat. 

De asemenea, puteți adăuga câmpuri de text înlocuibile la e-mailurile dvs. pentru a le personaliza după nume, sex, data nașterii, vârstă și funcția de serviciu.

9. Email Octopus 

EmailOctopus este un instrument simplu de marketing prin e-mail care funcționează pe infrastructura Amazon SES. 

Deși planul gratuit nu are atât de multe funcții ca unele dintre celelalte instrumente gratuite de marketing prin e-mail din această listă, include mult mai multe e-mailuri în fiecare lună decât majoritatea dintre ele. Software de email marketing

Puteți trimite e-mailuri de la câte adrese doriți. Drept urmare, este ideal pentru o mică agenție sau antreprenor care reprezintă diverse afaceri. Software de email marketing

De asemenea, se conectează cu aplicații terțe, cum ar fi MailOptin, WordPress și Zapier, permițându-vă să transferați fără probleme datele client între instrumente.

10. ActiveCampaign | Software gratuit de marketing prin e-mail

ActiveCampaign este o soluție excelentă de software de marketing prin e-mail. 

Funcționează ca un instrument de automatizare a marketingului, o platformă de gestionare a relațiilor cu clienții și poate ajuta la dezvoltarea unei campanii de marketing prin e-mail de succes. 

Clienții pot fi segmentați, conținut dinamic trimis și campanii omnicanal sofisticate trimise prin integrarea cu ManyChat.

Planul Lite este de 9 USD pe lună. Pro costă 49 USD pe lună și include funcții precum Facebook Custom Audiences și Dynamic Content.

Concluzie 

Majoritatea acestor soluții gratuite de marketing prin e -mail includ capabilități puternice, chiar dacă nu faceți upgrade la un plan plătit. 

Întreprinderile mici și agenții de marketing ar trebui să își poată maximiza utilizarea, economisind în același timp timp și bani.

Chiar dacă trebuie să faceți upgrade pentru a îndeplini cerințele companiei dvs., veți descoperi că multe dintre planurile plătite au un preț rezonabil și suficient de flexibile pentru a vă satisface cerințele. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *