Cea mai bună platformă de videochat pentru productivitatea afacerilor

Platformă videochat productivitatea afacerilor

Introducere  – Platformă videochat productivitatea afacerilor 

Când vine vorba de interacțiunea cu companiile, clienții adoră chat-ul video. Majoritatea dintre ei îl preferă pentru că le poate rezolva rapid și direct problemele.

Chaturile video sunt excelente pentru comunicarea directă și o experiență personalizată, așa că ar fi o greșeală să le subutilizați. 

Nimic altceva nu face de fapt posibilă interacțiunea față în față cu clienții la fel de eficient ca acesta.

Una dintre cele mai eficiente strategii pentru menținerea echipelor în legătură între o forță de muncă dispersă este video.

Popularitatea videoconferințelor nu dispare, fie că o folosiți pentru a ajunge din urmă cu prietenii în timpul liber sau pentru întâlniri de afaceri.

Până la sfârșitul anului, populara platformă de videoconferințe Zoom anticipează o creștere de 40% a vânzărilor.

Ce este videochat-ul?

Mai multe interacțiuni vizuale online diferite pot fi folosite ca chat-uri video. 

Un chat video este în esență o conversație online desfășurată prin video și pe internet, utilizând o cameră web sau o cameră pe un dispozitiv mobil și un software video special.

Chatul video s-a îmbinat în viața de zi cu zi, fie că utilizați FaceTime pentru a ajunge din urmă cu rudele sau software-ul de webinar la locul de muncă pentru a prezenta demonstrații de produse.

Familiile și prietenii au folosit aplicații de chat video precum FaceTime, WhatsApp Video sau Houseparty în ultimul an. 

Descărcările Houseparty au crescut cu 500% între 2 și 9 martie 2020. Mulți dintre noi suntem obișnuiți să folosim camere cu dispozitive moderne și platforme de social media precum Facebook Messenger, WhatsApp și Snapchat. 

Conversațiile video sunt acum o întâmplare comună în viața noastră de zi cu zi. Platformă videochat productivitatea afacerilor

De ce să folosiți o platformă pentru chat video?

Chatul video este o tehnologie fantastică care poate îmbunătăți o varietate de funcții corporative, inclusiv marketing, vânzări și servicii pentru clienți.

Când este utilizat împreună cu alte tehnologii pentru implicarea clienților, valoarea sa crește și mai mult. Atât de mult încât în ultimii doi ani, utilizarea chat-ului video în asistența clienților a crescut cu 70%.

Atunci când o companie folosește un instrument de chat video multiplatformă pentru comunicare, există mai multe avantaje.

Interacțiune live – Chatul video permite companiilor să comunice cu clienții direct prin intermediul site-urilor web sau al aplicațiilor mobile, crescând semnificativ implicarea.

Rezolvarea mai rapidă a problemelor – Combinând navigarea în comun și chatul video, este simplu să lucrezi în colaborare în timp real cu clienții și să rezolvi problemele mai rapid.

Chatul video pe mai multe platforme poate fi destul de util pentru a oferi ajutor proactiv și a atrage clienții odată ce ați aflat mai multe despre experiența lor.

Cea mai bună platformă de chat video pentru productivitate în afaceri

Am prezentat mai jos câteva dintre cele mai bune aplicații video pentru companii. Veți avea o idee mai bună despre ce instrument este cel mai bun pentru dvs. și echipa dvs. după ce veți termina de citit această listă.

1. Google Meet  | Platformă videochat productivitatea afacerilor

Platforma Google Workplace include un instrument de videoconferință numit Google Meet.

Dacă utilizați Google, acest lucru vă va fi de mare ajutor. Funcționează cu celelalte aplicații Google, deoarece este o componentă a Google. 

Dvs. și participanții dvs. puteți utiliza linkul Meet pe care îl primiți după programarea unei întâlniri în Google Calendar pentru a participa imediat la un apel. 

Problema este că Google Meet nu va funcționa decât dacă utilizați în mod regulat Google Suite.

Va trebui să colectați adrese de e-mail și să vă obișnuiți cu instrumentele. În mod similar, va fi o provocare să includeți oameni în discuție dacă faceți conferințe video cu persoane care nu folosesc Google.

După aceea, să revenim la caracteristici.

Google Meet oferă subtitrări live, ceea ce este destul de avantajos pentru accesibilitate. Platformă videochat productivitatea afacerilor

Deși subtitrările în engleză funcționează destul de bine, nu poate face distincția între alte limbi folosite în timpul unui apel. 

Integrarea Chrome oferă, de asemenea, o funcție de partajare a filelor, care este excelentă pentru partajarea media și redă în flux un videoclip rapid într-un grup, cu un lag foarte minim.

Deoarece Google Meet este bazat exclusiv pe web, nu este nevoie să instalați niciun software extern terță parte. 

La Meet, apelurile mari duc frecvent la o calitate slabă și la fani puternici pentru laptop. Din experiența noastră, Meet nu retrocedează cu grație apelurile atunci când conexiunea la internet este lentă, așa cum o face Zoom.

Dacă aveți nevoie doar de una sau două persoane pentru a face o prezentare unui grup mare, este o opțiune fantastică pentru o videoconferință completă, chiar dacă le limitează capacitatea de a contribui.

Dacă compania dvs. plătește în prezent pentru Google Workspace, este practic gratuit. Serviciul Google Meet este gratuit. 

2. Chanty 

Una dintre cele mai utilizate aplicații de chat în echipă este Chanty. Pe planul său gratuit, oferă servicii care sunt adesea disponibile numai prin abonamente plătite. 

Ca platformă de colaborare, Chanty s-a dezvoltat pentru a include comunicarea, gestionarea sarcinilor folosind o placă Kanban, apeluri audio și conferințe video.

Puteți avea discuții audio unu-la-unu cu oricine din planul gratuit, dar chaturile audio și video de grup sunt disponibile numai cu abonamentul comercial.

Având în vedere că planul costă doar 4 USD pe utilizator pe lună, este important de reținut că funcția de apel video este disponibilă numai pentru utilizatorii plătiți. Pentru toată lumea, este încă la îndemână. În plus, puteți economisi bani plătind facturile anual, ceea ce reprezintă o reducere de 25%.

Sunt disponibile atât apeluri video de grup, cât și apeluri individuale. Este posibil să acceptați partajarea ecranului, ceea ce este excelent pentru prezentări.

În plus, fiecare membru al echipei premium primește 20 GB de stocare în cloud, care este unul dintre avantajele remarcabile. 

Chanty acceptă o gamă largă de aplicații externe, inclusiv Asana, Google Drive, Trello, Zapier, Dropbox, Onedrive, Bitbucket, Github, Giphy, Mailchimp și multe altele.

În plus, toate comunicările și informațiile sunt salvate în chat și sunt întotdeauna accesibile.

Puteți accesa toate sarcinile, conversațiile și fișierele partajate dintr-un singur loc folosind funcționalitatea Teambook a platformei.

Chanty oferă două planuri de preț. O echipă de până la zece persoane ar beneficia foarte mult de planul gratuit.

Planul de afaceri, care începe de la 4 USD per utilizator și include chat-uri video de grup cu partajare a ecranului, integrări nelimitate și o linie de asistență dedicată.

3. Skype Meet Now  | Platformă videochat productivitatea afacerilor

Când vine vorba de întâlniri online, Skype este de obicei primul lucru care îmi vine în minte. 

Nu ar fi corect dacă Skype nu ar face această listă pentru că a fost inovatorul întâlnirilor online.

Odată cu includerea Skype Meet Now, acum este posibil să îl utilizați ca software video de afaceri, dar inițial a servit ca un serviciu de chat video personal. 

Cu Meet Now, puteți organiza întâlniri fără a fi nevoie să vă înregistrați sau să descărcați vreun software. 

Pentru a invita alții la apel, tot ce trebuie să faceți este să configurați un spațiu de întâlnire și să le trimiteți prin e-mail linkul.

Puteți trimite GIF-uri, emoji-uri, documente, partajări de ecran pentru prezentări, fotografii sau orice altceva doriți pentru până la 300 GB. 

Conține tot ce aveți nevoie pentru a vă menține apelurile în mișcare.

Înregistrările apelurilor cu subtitrări live generate automat sunt incluse în Skype Meet Now.  Platformă videochat productivitatea afacerilor

După ce conversația s-a încheiat, puteți vizita oricând adresa URL pentru a verifica orice fișiere partajate și pentru a asculta înregistrarea. 

Se integrează cu Outlook, oferă criptare end-to-end și poate traduce instantaneu apeluri telefonice, mesagerie instantanee și chiar chat-uri video.

În plus, vă va redirecționa apelul către alți utilizatori sau îl va plasa pe mesageria vocală dacă nu sunteți disponibil. 

Pe lângă faptul că permite apelurile internaționale și trimiterea de mesaje text, Skype Meet Now este bine cunoscut pentru conectarea la telefoane mobile de bază și linii fixe.

Deși serviciile de apelare sau de telefon fix încep de la 2,99 USD pe lună, vestea bună este că este complet gratuit.

4. Brosix

Una dintre cele mai vechi aplicații de chat pentru echipe accesibile este Brosix, care a fost introdusă în 2006. 

Este lăudat pentru că este printre cele mai sigure platforme de chat, chiar mai sigure decât Telegram.

Pentru companiile care depind de secretele comerciale pentru a face bani, acest lucru este crucial.

Instrumentele de gestionare a grupurilor din Brosix sunt excelente și este simplu să livrați mesaje către anumite subseturi de membri ai echipei.

Navigarea simplă vă permite să începeți o conferință video din orice fereastră de chat text cu un singur clic pe pictograma de chat video. 

Pentru a vă asigura că profitați la maximum de apelurile dvs. video, Brosix oferă o serie de instrumente. 

Puteți utiliza o tablă albă, puteți trimite fișiere, puteți partaja ecranul și puteți face capturi de ecran în timpul apelurilor video.  Platformă videochat productivitatea afacerilor

Conține instrumente pentru comunicare dinamică și o interfață de utilizator ușor de utilizat. Este ușor de configurat, așa că nu va trebui să pierdeți timpul cu detalii tehnice.

Există trei niveluri de preț disponibile. Primul nu are capabilități de chat video sau audio, dar este gratuit pentru până la trei membri. Cu un upgrade corporativ, care costă 4 USD pe utilizator pe lună, îl puteți obține. 

Puteți accesa sistemul de partajare a fișierelor P2P incredibil de sigur datorită abonamentului de 4 USD/lună, care merită absolut banii.

Deoarece UX are deja 15 ani, trebuie simplificat în această etapă. Upgrade-ul premium, care costă 6 USD pe utilizator în fiecare lună, este de asemenea disponibil. 

Totul din versiunea corporativă este inclus în ediția premium, împreună cu controlul camerei de chat , camerele de chat de grup și nivelurile de securitate a accesului la datele utilizatorilor.

5. GoToMeeting  | Platformă videochat productivitatea afacerilor

GoToMeeting este mai mult decât un instrument pentru comunicații interne și videoconferințe.

În plus, comunicarea cu partenerii, furnizorii și potențialii clienți este importantă. Cu capabilități precum partajarea ecranului, conferințe video și chat video, este incredibil de versatil.

Una dintre caracteristicile remarcabile este aplicațiile mobile accesibile pentru iOS și Android. 

Este simplu să porniți și să vă alăturați întâlnirilor virtuale în timp ce sunteți în deplasare cu ambele aceste aplicații pentru smartphone.  Platformă videochat productivitatea afacerilor

Prin simpla apăsare a unui buton, puteți trece rapid de la chat la telefon și puteți captura clienții potențiali înainte ca acestea să dispară. 

Pe lângă caracteristicile mobile, industria medicală poate profita de programarea integrată, înregistrarea și transcrierea întâlnirilor, suportul pentru conformitatea HIPAA și criptarea end-to-end.

Alte caracteristici excelente ale GoToMeeting vă fac viața mai simplă. Pentru utilizare ulterioară, puteți, de exemplu, să înregistrați apeluri conferință.

 Datorită instrumentelor sofisticate de schiță, te vei simți ca și cum ai fi în aceeași cameră cu ceilalți aflați la apel. 

De asemenea, puteți obține transcrieri automate ale apelurilor pe care le-ați înregistrat!

Calitatea apelurilor video este remarcabilă, indiferent de modul în care echipa ta se alătură sesiunii. 

În plus, transmisia este criptată și inaccesabilă.

Pentru desfășurarea de seminarii web live, GoToWebinar și GoToConnect sunt opțiuni suplimentare GoToMeeting.

Pentru GoToMeeting, există două planuri de abonament plătite. Costul lunar de 12 USD al planului profesional este pentru până la 150 de participanți. 

În funcție de numărul de persoane pe care trebuie să îi ajuți, planurile pot fi mărite sau reduse. Platformă videochat productivitatea afacerilor

Planurile la niveluri superioare au până la 250 de membri, precum și mai multe resurse administrative. Pentru întreprinderile mai mari, planul Enterprise permite până la 3.000 de membri.

6. Zoom

Probabil că ți-a atras deja atenția. Zoom a devenit aplicația de întâlnire video preferată pentru utilizatori în timpul COVID-19, oferind până la 100 de persoane cu 40 de minute de chat video gratuit. 

Datorită setului său extins de caracteristici și a suportului pentru platformă, este o opțiune foarte apreciată în întreaga lume.

Dar cum afectează pasiunea pentru Zoom în rândul publicului larg afacerile? Utilizarea acestuia este destul de simplă. Platformă videochat productivitatea afacerilor

Toată lumea se poate alătura unei întâlniri Zoom dacă trimiteți linkul către grup. Faceți clic pe link pentru a participa la întâlnire.

Zoom este, de asemenea, destul de demn de încredere. Dacă conexiunea dvs. la internet este slabă, de obicei va continua să reda videoclipul, deși la o calitate mai scăzută. 

Funcții precum partajarea ecranului, ridicarea digitală a mâinii și camerele de lucru (unde vă puteți „împărți” în chat-uri video separate) sunt toate utile pentru întâlnirile corporative. 

Participanții pot conversa prin mesaje text unul cu altul în timpul apelurilor atât în comunicații de grup, cât și în comunicații private, iar orice apel poate fi înregistrat ca un videoclip de lungime completă.

Zoom vă permite să vă conectați la echipamentul de conferință din cameră, să programați apeluri în avans și să comunicați cu oricare dintre conexiunile dvs. în orice moment. Este o aplicație video de echipă aproape perfectă în general.

Din păcate, s-a confruntat cu numeroase probleme de securitate importante în primele etape ale pandemiei. 

Ca urmare a acestei probleme, nu mai este principala platformă de teleconferință pentru organizațiile de înaltă securitate precum Pentagonul.

Criptarea de la capăt la capăt protejează apelurile, noile notificări care țin cont de confidențialitate sunt accesibile, iar o politică de confidențialitate modificată indică clar cine poate păstra înregistrările întâlnirilor și le poate distribui. Există numeroși înlocuitori disponibili pe piața videoconferințelor. 

Concluzie 

Toate aplicațiile pe care le-am analizat în acest articol merită, așa că nu puteți greși atâta timp cât vă cercetați. Platformă videochat productivitatea afacerilor

Nu ar trebui să vă îngrijorați să încercați mai multe aplicații de chat video pentru a găsi una care vă place. Amintiți-vă că o cercetare amănunțită duce la o decizie de cumpărare informată.

Sperăm că această listă v-a ajutat să determinați ce soluții de chat video de grup vă pot ajuta să vă duceți afacerea la următorul nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *