Marketingul evoluează constant, iar companiile trebuie să găsească modalități noi și inovatoare de a ajunge la clienții lor. Una dintre cele mai eficiente și populare modalități de a face acest lucru este prin SMS marketing.

Marketingul prin SMS permite companiilor să trimită mesaje text direct pe telefoanele clienților lor. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a promova vânzările, ofertele speciale sau evenimentele. De asemenea, poate fi folosit ca mijloc de notificare pentru clienți, oferind clienților actualizări cu privire la comenzile lor sau informații de urmărire.

Marketingul prin SMS este o modalitate rentabilă de a ajunge la publicul țintă. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a vă transmite mesajul, deoarece 97% din toate mesajele text sunt citite în câteva minute de la trimitere. Și pentru că este o formă atât de intimă de comunicare, marketingul prin SMS poate crea o legătură puternică între companii și clienții lor. Adăugati freesms campaniilor prin e-mail

Marketingul prin SMS este o modalitate excelentă de a ajunge rapid și eficient la clienții dvs. și este, de asemenea, o modalitate excelentă de a le reaminti cele mai recente oferte și oferte. Pentru a profita la maximum de marketingul prin SMS, ar trebui să îl utilizați cu marketingul prin e-mail.

Unii oameni văd SMS-urile ca o comunicare intruzivă, așa că ar trebui să trimiteți mesaje SMS numai persoanelor care au fost de acord să le primească. Puteți determina oamenii să accepte să primească mesaje SMS, incluzând un formular de înscriere pe site-ul dvs. web sau întrebând când se înscriu pentru lista dvs. de e-mail. Adăugati freesms campaniilor prin e-mail

Odată ce aveți permisiunea, puteți începe să trimiteți mesaje SMS. Păstrați-le scurte și dulci – nu mai mult de 160 de caractere per mesaj. De asemenea, puteți include link-uri către site-ul dvs. web sau puteți oferi cupoane reduse în magazin.

Când vine vorba de marketing prin SMS, doriți să vă asigurați că trimiteți mesajul potrivit persoanelor potrivite. De asemenea, doriți să vă asigurați că includeți informațiile corecte în mesajele dvs. Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le aveți în mesajele de marketing prin SMS:

  • Numele companiei sau organizației dvs.
  • Un îndemn la acțiune.
  • Numele produsului sau serviciului pe care îl promovați.
  • Un link către o pagină de destinație unde oamenii pot afla mai multe despre produsul sau serviciul dvs.
  • Prețul produsului sau serviciului dvs.
  • Termenul limită pentru a beneficia de o ofertă specială.

Un studiu recent publicat în „Journal of Experimental Psychology: Human Perception and Performance” a constatat că oamenii sunt mai susceptibili de a percepe un mesaj text ca fiind vital dacă sunt trimisi atunci când așteaptă un mesaj. De asemenea, studiul a constatat că oamenii sunt mai predispuși să răspundă la un mesaj text dacă acesta este trimis la o frecvență care este în concordanță cu așteptările lor. Dacă doriți să maximizați probabilitatea ca mesajul dvs. SMS să fie citit, ar trebui să trimiteți mesajele atunci când oamenii le așteaptă. Majoritatea smartphone-urilor vă permit să setați un program regulat pentru trimiterea și primirea mesajelor text. De exemplu, puteți dezvolta un plan pentru a vă trimite mesajele în fiecare zi la o anumită oră.

Cheia aici este să vă așteptați ca mesajele dvs. să fie primite și citite! Folosind această tehnică, ar trebui să vă așteptați ca oamenii să răspundă la mesajele dvs. mai des. Adăugati freesms campaniilor prin e-mail

Marketingul prin SMS a devenit un instrument puternic pentru afaceri de toate dimensiunile. Dar, ca orice altă strategie de marketing, este esențial să măsurați succesul campaniilor dvs. SMS pentru a vă asigura că profitați la maximum de ele. Există mai multe modalități de a testa și măsura succesul campaniilor dvs. SMS, iar metoda corectă depinde de obiectivele dvs. și de ceea ce încercați să realizați. Adăugati freesms campaniilor prin e-mail

O modalitate de a măsura succesul unei campanii de SMS este pur și simplu numărând numărul de abonați care au primit și au deschis mesajul dvs. Aceasta este o valoare excelentă de utilizat dacă încercați să evaluați interesul general pentru produsul sau serviciul dvs. O altă modalitate de a măsura succesul este de a urmări câte persoane au făcut clic pe un link din mesajul tău sau au întreprins alte acțiuni dorite. Aceasta este o valoare mai bună pentru a determina dacă oamenii răspund la mesajele dvs.

Incearca  Botrise.ro si Botfit24.ro