10 motive pentru care magazinele online ar trebui să trimita sms

10 motive pentru care magazinele online ar trebui să trimita sms. Notificarea prin mesaje text este o modalitate eficientă de a pastra legatura cu clienții. Permite companiilor să trimită mesaje scurte și personalizate clienților pentru a-i ține la curent cu noile produse, vânzări și multe altele. În plus, marketingul prin mesaje text este o modalitate excelentă de a fideliza clienții, oferind oferte și reduceri exclusive.

Deoarece aproape toată lumea are un telefon mobil, notificarile prin mesaje text este o modalitate rentabilă de a ajunge la client.

Motive pentru a folosi notificarea prin mesaje text

Ajungeți la un public larg cu SMS Marketing

Într-o lume în care oamenii sunt lipiți de telefoanele lor, marketingul prin SMS este o modalitate excelentă de a ajunge la public. Companiile pot promova rapid și ușor vânzările, evenimentele sau produse noi prin trimiterea de mesaje text clienților. Și pentru că aproape toată lumea are un telefon, există șanse mari ca mesajul tău să fie văzut de cineva interesat de ceea ce ai de spus.

Notificarea prin SMS este, de asemenea, o modalitate eficientă de a menține clienții informați despre actualizările sau modificările critice. De exemplu, dacă activitatea este închisă pentru o vacanță, puteți trimite un mesaj text prin care să anunțați clienții despre modificarea programului. Sau, dacă a existat o întârziere în livrarea unei comenzi, puteți trimite o notificare prin SMS cu informații actualizate. 10 motive pentru ca folosi SMS-ul

Linia de jos? Marketingul prin SMS este o modalitate accesibilă și eficientă de a ajunge la clienții actuali și potențiali.

Personalizați mesajele SMS

Majoritatea oamenilor văd mesajele text ca pe o modalitate de a comunica rapid și ușor cu ceilalți. Cu toate acestea, există multe modalități de a utiliza mesajele text pentru a vă ușura viața.

O modalitate de a vă personaliza mesajele text este prin utilizarea diferitelor fonturi și culori, făcând mesajul mai atrăgător din punct de vedere vizual și ajutându-vă să vă evidențiați din mulțime. De asemenea, puteți folosi emoticoanele pentru a vă exprima emoțiile și pentru a adăuga personalitate mesajelor dvs.

O altă modalitate excelentă de a vă personaliza mesajele text este prin utilizarea tonurilor de apel personalizate, care îi vor informa pe destinatar că știrile sunt de la dvs. înainte de a le citi. De asemenea, puteți crea semnături personalizate care vor fi adăugate automat la sfârșitul mesajelor dvs.

Grabiti vanzarea folosind SMS-uri

Marketingul prin SMS este o modalitate excelentă de agrabi vanzarea. Trimițând un mesaj text, le puteți spune despre o vânzare care va avea loc în curând sau despre timpul limitat pe care îl au pentru a profita de o ofertă specială. De asemenea, puteți folosi SMS-urile pentru a le reaminti clienților despre un eveniment care va avea loc în curând sau pentru a le anunța că un produs pe care l-au comandat este pe drum.10 motive pentru ca folosi SMS-ul

Folosiți SMS-urile pentru a crește loialitatea clienților

Când vine vorba de loialitatea clienților, există câteva moduri prin care companiile pot încerca să-și facă clienții să revină. Unul dintre acestea este prin mesaje SMS. Trimiterea periodică de mesaje SMS către clienții tăi poate crește loialitatea și îi poate încuraja să revină mai des. Iată patru motive pentru care ar trebui să începeți să utilizați SMS-urile pentru a crește loialitatea clienților:

 1. Mesajele SMS sunt personale și captivante.
 2. Acestea le amintesc clienților de afacerea dvs. și de ceea ce aveți de oferit.
 3. Ele pot ajuta la construirea de relații cu clienții.
 4. Acestea vă permit să oferi reduceri și promoții.

Mesajele SMS sunt un instrument excelent pentru creșterea loialității clienților, dar ar trebui să rețineți că nu toți clienții le vor răspunde în mod similar.

Obțineți feedback prin SMS

O modalitate de a obține feedback despre scrisul dvs. este să trimiteți un mesaj text unui prieten sau membru al familiei și să le cereți să-l citească și să vă ofere feedback. Aceasta este o opțiune excelentă dacă nu aveți timp să vă întâlniți personal sau dacă doriți să obțineți feedback de la cineva care nu este familiarizat cu subiectul dvs.

Folosiți SMS-urile pentru a crește vânzările

Oamenii de vânzări caută mereu modalități de a-și crește vânzările. O modalitate de a face acest lucru este să utilizați SMS-urile. Trimiterea de mesaje text către clienții potențiali și actuali vă poate ajuta să încheiați mai multe oferte. Iată patru moduri de a folosi SMS-urile pentru a crește vânzările:

 1. Trimite mesaje de prospectare. Prospectarea este procesul de a găsi noi clienți. Puteți folosi SMS-urile pentru a găsi potențiali clienți, trimițându-le un mesaj despre produsul sau serviciul dvs.
 2. Urmăriți cu clienți potențiali. După ce ați trimis un mesaj de prospectare, urmăriți clienții potențiali pentru a vedea dacă sunt interesați să afle mai multe despre produsul sau serviciul dvs.
 3. Trimiteți actualizări de produse. Trimiteți actualizări de produse clienților actuali, astfel încât aceștia să știe ce este nou cu compania și produsele dvs.
 4. Trimite oferte speciale. Trimite oferte speciale numai clienților actuali care s-au înscris să primească mesaje text de la tine.

Folosiți SMS-urile pentru a construi relații

Încă din primele zile ale mesajelor text, oamenii o folosesc pentru a păstra legătura cu prietenii și familia. Și pentru un motiv întemeiat – SMS-ul este o metodă de comunicare ușoară și convenabilă. Dar poate fi folosit și pentru a construi relații cu clienții și clienții. Iată câteva modalități prin care puteți folosi SMS-urile pentru a vă consolida relațiile:

 1. Trimiteți mementouri sau alerte automate.
 2. Trimite oferte speciale sau reduceri.
 3. Oferiți asistență clienților prin SMS.
 4. Utilizați SMS-ul ca o modalitate de a colecta feedback de la clienți sau clienți.
 5. Trimiteți mesaje de zi de naștere sau de sărbători.

 1. Folosiți SMS-urile pentru a rămâne în fruntea minții

Clienții tăi sunt în mod constant inundați de informații din toate direcțiile. Este greu să ieși în evidență în mintea lor și să-i faci să se gândească la tine atunci când au nevoie de produsul sau serviciul tău. O modalitate de a rămâne în fruntea minții este utilizarea marketingului prin SMS.

Marketingul prin SMS este o modalitate excelentă de a ajunge la clienții dvs. pe telefoanele lor, pe care majoritatea oamenilor o au întotdeauna. Puteți trimite cu ușurință mesaje text cu actualizări, știri, promoții și multe altele. Și deoarece mesajele SMS sunt citite în câteva minute, puteți fi sigur că mesajul dvs. va fi văzut imediat. Rămâneți la curent trimițând conținut interesant și relevant. Clienții tăi vor aprecia obținerea de informații valoroase prin mesaje SMS. Asigurați-vă că conținutul este relevant pentru publicul țintă și că oferă un fel de valoare. 10 motive pentru ca folosi SMS-ul

Folosiți SMS-uri pentru a oferi servicii clienți

În această eră digitală, SMS-urile sau mesajele text sunt o modalitate populară de a comunica. Este rapid, eficient și discret. De ce să nu îl folosiți pentru a oferi servicii clienți?

Iată câteva motive pentru care SMS-ul este o modalitate excelentă de a oferi servicii clienți:

-E rapid. Clienții pot obține rapid răspunsuri la întrebările lor.

-Este eficient. Puteți răspunde la mai multe întrebări simultan.

-E discret. Puteți răspunde la întrebări fără a fi nevoie să vă dezvăluiți numărul de telefon.

-Este convenabil. Clienții pot trimite mesaje de oriunde, în orice moment.

-Este accesibil. Nu există taxe pentru distanțe lungi, iar mesajele text sunt de obicei mai puțin costisitoare decât apelurile telefonice.

Folosiți SMS pentru a măsura rezultatele

Mesageria SMS este o modalitate rapidă și convenabilă de a comunica cu prietenii și familia. Dar știați că poate fi folosit și în scopuri comerciale? Mesajele SMS pot fi folosite pentru a măsura rezultatele campaniilor dvs. de marketing. Trimițând un scurt sondaj prin SMS, puteți obține rapid și ușor feedback de la clienți. De asemenea, puteți utiliza mesajele SMS pentru a păstra legătura cu clienții dvs., oferindu-le actualizări despre produsele sau serviciile dvs. Este o modalitate rapidă și ușoară de a intra în legătură cu clienții dvs. și poate fi folosită pentru a le oferi feedback valoros. Veți fi surprins de cât de repede puteți obține rezultate înapoi!

Concluzie: 

Marketingul prin mesaje text este o modalitate eficientă de a intra în legătură cu clienții și are multe beneficii pentru mărci.

Există multe modalități de a ajunge la un public larg. Puteți utiliza rețelele sociale, publicitatea tradițională sau relațiile publice. Dar care cale este cea mai bună? Depinde de publicul țintă și de ceea ce încerci să obții.